Saturday, May 5, 2012

entri tiru mcm syida

hari : jumaat cuaca : berangin tadi g makan kat river cruise---- x best pun 12 tempat yg ingin dilawati sebelum saya pergi..... 1---- mekkah ( sama mcm shitty jugak, tapi tak lah nak pergi saing dgn dia, tapi kalau saing pun best ) 2---- kota singa ( nak jumpa kekasih - Taufik ) 3---- rome, italy ( seni bina yg lawa spt colosseum ) 4---- korea ( nak dating dengan kekasih kat pulau jeju-- katanya cantik kan, so kena pegi ) 5---- gunung kinabalu ( bersama my left wing, miss farraaqua, kalau diberi kesempatan ) 6---- perak ( pun bersama miss farraaqua, kat sana nak jumpa fared ) 7---- china ( pun nak tengok dan jalan kat tembok besar china tu mcm cerita karate kid ) 8---- istanbul ( sebab apa? beto buat shooting kat situ ) 9---- rumah que haidar ( gila?! ) 10---- taman bergantung babylon ( nak tengok macam mana bentuk, tengok kat google tak puas hati ) 11---- niagara dan victoria waterfall ( nak tengok keindahan alam, pun datang dengan kekasih ) *puihhh 12---- jonker road, melaka morocco ( dekat tapi baru 1 kali dapat pegi )

1 comment:

syida's said...

ahaha,, itss ok..=D