Wednesday, May 21, 2014

I'm back

Hari: Rabu

Esok Cik Siti saya ada viva. I doakan you berjaya. Pakai baju yang paling you suka. Biar aura naik.


Assalamualaikum, hello.

Guwa kembali ke arena blog kerana guwa rasakan talian persahabatan guwa makin suram dan muram. Guwa sekarang tengah hectic dengan research. Betul ke gitu ejanya? Banyak dugaan sejak dari semseter 5, once dah dapat kebenaran, berderet-deret hikmahnya. Alhamdulillah. Betul kata Madam, hard works never hurts. Ada beberapa stage lagi nak sampai ke Chapter 5.

Esok start cuti khas UiTM, masa guwa buat research sekat kat situ lah. Nasib guwa ikut Aisya balik rumah dia. Melaka be! Tak tahu lah berapa hari, tapi dia target sebanyak yang mungkin lah buat. Guwa setuju sebab guwa ada lagi satu kerja tak siap lagi. Semester 6 ni memang hebat dugaannya. Tempat baru, rumah sewa, hati dan perasaan, bagai-bagai.

Semestinya lepas ni mesti alam degree pasti dirindui. Nilah stage terakhir kalau takde rezeki nak sambung lagi. Tapi insyaAllah, guwa dah nyatakan hasrat kat ayah yang dalam 3 tahun lagi, guwa nak sambung master. Bagi guwa cari kerja, balas balik apa yang guwa dapat, bayar hutang yang ribu tu.

Okaylah, guwa nak menunggu respon responden ni. 100 bakal dalam SPSS. Wait ahhh!

1 comment:

syida's said...

terime kasih. peluk cium dari perlis. :p