Saturday, July 30, 2011

cerpen diri

hari : sabtu
update : ada janji dengan ibu (*,*)


tadi masa lepas kerja, aku ambil la Beto,, ingat nak tulis meluah perasaan tapi lain pulak jadinya,, Nasrul buat tulis pasal diri dia,, macam karangan pendek,, Kak Dila pun tumpang sama,, aku?,, takkan ketinggalan lah beb...

apa yang ditaip adalah sebijik tiru dari my Beto....


Nasrul punye...

"... nama saya nasrul saya suka makan nasi putih ayam masak merah saya minum air sirap ais. nama mak saya siti. mak saya suka cubit saya, mak saya kalau marah macam singa. ayah saya nama rahmat. ayah saya baik orangnya, bukan macam mak saya garang ..."

sekian, terima kasih


Kak Dila punyo...

"... nama saya Nadila Suhaila binti Mohd Jamil. saya tinggal di Felda Air Tawar 3. umur saya 23, saya sudah pun bertunang. nama tunang saya Ammy Rohaizad bin Roslee. umur tunang saya 25 tahun, saya suka makan tom yam , saya suka minum teh o ais limau laici, ermmmmm sedap... "


saya punya...

"... nama saya Nurhanesha,, boleh panggil saya Nesha,, saya suka makan apa saje yang nampak sedap dan mengiurkan seperti Mee Goreng Basah,, lupa2,, umur saya 20 tahun,, masih muda lagi,, baru 2 dekad,, nama ibu saya Widana Saim,, saya rindu ibu saya,, nama ayah saya Mohamad Zin,, dia cool,, saya belum bertunang macam Kak Dila dan Abg Amy,, saya belum cari lagi My Prince Charming,, nanti saya cari,, saya nak yang ada suara best macam kekanda,, boleh nyanyi "hanya padamu" dan "cinta dalam hati",, suara macam Cik Bujang,, boleh nyanyi Pintu2 Tangga2,, yang tinggi macam Under 18 boy,, boleh masuk acara lari berpagar,,

sekian, terima kasih!








* antara 3 ni sape yang paling best karangan dia?

2 comments:

Miss FarraAqua said...

i gonna be 'culik' ur beto and write a long essay. can?

Cik Nesha said...

can....anything can