Wednesday, July 27, 2011

dia datang lagi

hari : rabu
cuaca : embun jantan sedang merempit


dah dekat satu jam aku menanguk depan mat top ni tapi idea tak kuar2,, last2 ni yg buat lintas hormat dlm otak aku,,tak lama lagi kita dah nak sambut puasa kan? best tu ramadan...kali ni aku rasa pengalamann yg lain pulak,,kalau tahun lepas, aku puasa kat umah mak cik aku,,kali ni aku puasa kat umah my left wing,,pengalaman lain lagi sebab aku bekerja,,macam mana agaknya havoc waktu berbuka nanti,,tak sabar2,,kesian ibu kt umah,,kalau ayah keje,,buka puasa dgn Andi je lah,,haha,standard lah tu,,anak2 dah besar tinggalkan ibu n ayah kt umah..be 'storong' ibu!



aku nak citer lain pulak,,

aku dah dpt result upu,, aku dpt sambung study kt Uitm Melaka kos Sains Pentadbiran,, my left wing dpt uni dkt je dgn umah dia,,mcm dr kota jaya ke anjung kota kalau naik bullet train,,best kn? bila rindu mummy je,,hello2 kejap,, dah sampai bawa siakap siakap stim asam boi lagi,,jeles sikit! my shitty dpt nun jauh di sana Unimap..tp xpe wak,,
walau jauh akan ku gegas berlari,,
walau tinggi bisa, ku terbang di langit...

aalia dpt UIA....gempak!pengaruh Nur Kasih tau...mcm nur amina..hehehe,, tp alhamdulillah semua kawan saya mostly dpt sambung study,,,chang lg UNIMAS...apa kabar kitak?? mana button katak saya? saya nak bg My Prince...

4 comments:

Nadiah Jasma said...

kte dapat mana? kah3
congratzz korang smua!!
luv u :)

Miss FarraAqua said...

buke puase nnt kte buke sampai ambil order sambil merangkak, ok...

dear, tom yam campur 1!!!
(ok, mengade-ngade di situ)

Cik Nesha said...

nadiah : awak dpt situ,,klu kuar dgn farra jgn lupa kte nanti..walaupun kte jauh.

farra : gemedikmik nyeme...haha...pang!! tamparan wanita

Syahida Hamidon said...

(T__T) jelez3!!! ta mao p sane....