Wednesday, March 21, 2012

luorg ni memg kan!

hari : rabu
cuaca : panas

assalamualaikum...

hari ni saya nak bercerita tentang orang kampung. orang kampung here means keluarga saya di Morocco ni, AM228 2B...

mereka ni memang kecoh. lagi-lagi kalau bab usik orang. aku pun terkena, jadi kita layankan je. barulah sedap sikit! ada patut dyorg usik aku dgn budak baru tu, abis skandal aku yg lama nak letak mana? macam mana kalau dy tahu aku berpaling arah? tak konfius aku nak fikir.. tolonglah~~

dah masuk sem 2 ni, baru aku add orang kampung. tapi tu pun tak semua lah. maaf >.<

ni aku nak tunjuk bukti-bukti nya.. siap post kt wall.. malu lah~~
tapi jgn risau org-org kampung, kita gurau-gurau je kan..




see~ they makes me shock, then laugh!



tapi lagi. . .
i'll let my king know about it~~~

1 comment:

shida's talking said...

untunglaa ade king.. wa ade bishop je.. haha..