Wednesday, December 21, 2011

CARRY MARK & FINAL

hari : rabu
cuaca : dingin malam

assalamuailaikum...

hai, hari ni saya tak selalu sibuk.. jadi mari kita bercerita
bila kamu kamu kamu mula final?
saya punye final start 5 jan ni..
huhuuu
23 ni start study leaves
1st time rasa study leaves, it's better than never
selalu dengan orang-orang ckp je
tapi kali ni baru nak rasa
saya balik hari ahad nanti
tp jadual dah tersusun nak pergi mana, buat apa
biasalah orang istimewa seperti saya ni
rumah kedua dah memanggil-manggil...
ramai ajak jumpa tapi....
saya tak beri kata putus, tak nak mereka mengharap...
terutama mak cik..
shida, lala... huhu
saya memang nak pergi, tapi insha-allah
saya tak boleh janji sebab ..................


________________________________________________________________________________________



sekarang ni, sume tak sabar nak tunggu carry mark
nak campur tolak darab bahagi
berapa lagi markah yang perlu dikejar untuk dapat A final ni
huhu.. boleh jadi tak tentu arah sementara nak
tunggu 'cikgu' papar kat board depan bilik mereka
masih lagi membahasakan cikgu
lagi mesra....

tadi saya baru kira carry mark saya untuk math
alhamdulillah, tinggi jugak tapi x perfect
ibu cakap tak pe,,saya boleh

1 comment:

Syahida Hamidon said...

awak tak ley date dengan kite eh?? (T_T) Xpela, nanti ade sem break bole jumpe.. kan??=)