Saturday, October 8, 2011

ibu, akak nak ibu..!

hari : sabtu
mode : dalam hati bergelora ( boleh buat tajuk novel )

assalamualaikum kawan-kawan sebelog..
hujung minggu macam ni, biasa lah saya memang begini
sedih dan agak quiet sebab hati ni tengah on the way balik rumah..
nak ibu, nak ayah, nak andi, nak tompok dan torres, nak gunting misai dia ( untuk kucing )
minggu ni banyak 'kerja rumah',
aku masih selesa menggelar ianya sebagai homework rather than assignment..
menggelar cikgu rather than pensyarah jika berceritakan kepada ibu..
kerana ianya lagi mesra dan sebati dlm diri aku

apa yang penting, aku memang rasa nak balik

ni ada sedikit pengubat ngengada aku ni...



2 comments:

Syahida Hamidon said...

me too.. sgt rindu whole Johor.!!~~ xpe2, rye aji t kte dating k..=p

Cik Nesha said...

insha allah...kasi gegar kota tinggi....hehe
mcm havoc