Friday, July 13, 2012

bila nesha kena insomnia

hari: jumaat

*tiba-tiba teringat junior kat Tun Habab nama jum'at yg de wa minat tuh

assalamualaikum.
hai, readers.
sejak belajar kat peringkat tinggi sikit dari sekolah
wa selalu susah nak tidur
boleh dikategorikan insomnia ke?
tapi, wa dah cuba macam-macam tp still tak boleh tidur
jadi wa ber-blogging lah

wa nak cerita nih,
budak-budak kelas darjah 6 dulu nak buat re-union
seronok kan.
wa excited.
kena fikirkan tema.
boleh lu orang fikirkan temanya?
selain back to school.
kau gila jah, baju sekolah darjah 6 mana muat dah.
lagipun ibu dah bagi kat orang bertahun dulu.
lagi satu, minta pengisian dalam program tu.
contohnya macam main sek sek sek mi mi mi, lawan tangan.
kejar-kejar *minta difikirkan, kang ada yg semput.
dah lama tak berlari kan.

susah jugak nak organize cz kami lain-lain universiti
jadi, waktu nak berdiskusi tu yg takde.
diskusi di muka buku tak berkesan sangat.

kalau reunion ni jadi.
macam manalah saya nanti
jumpa kawan-kawan lama.
tersipu-sipu. sombong. macam dulu?
kuang kuang kuang.
mereka mesti dah ada cerita masing-masing
tapi yang pasti takde lagi yang dah kahwin.
ada chance lah ngorat-ngorat. gatalnya awak ni~
memang takdenya nak ngorat, saya tunggu alif satar.

ni lah saya masa sekolah darjah 6. dia kawan rapat saya, Munira Rahmat.
kami kenal dari tadika dan rapat dari darjah 1.
kami selalu kacau orang dan kena cubit dengan cikgu umi cz asyik berbual je, keje tak buat-buat.


ni saya yang sekarang. sama ke?
kawan-kawan sekolah cakap saya dah tinggi sikit.

3 comments:

syida's said...

haha.. comel entry! =D

Miss FarraAqua said...

baby party...
hehehehe...
maen rebut tiang

Cik Nesha said...

dulu rebut tiang, skrg tarian tiang. ouch, seksi u.