Monday, July 2, 2012

malu. suka. malu. suka. malu.

hari: isnin

assalamualaikum.
petang ni nak update pasal Beto Kusyairy.
dia reply status saya kat fb dia.
tengok ni.
tengok dengan teliti.
saya malu.
kenapa?
sebab dia tulis 'youtube ada. . :)'
malu lah, tapi saya ada jugak beberapa kali cuba tengok kat youtube
takde pun
yang ada cuma lagu dia
promo dia and sedutan sikit-sikit je.

saya suka.
kenapa jugak?
sebab 1st time dia reply status saya.
suka lah.

meh, saya nak tunjuk koleksi gambar beto yang saya ada.
sebahagian.
ni cerita kasyaf imani. memang best. dia seorang anak yg sangat baik.

cerita ni saya tak tahu. tapi nak sangat tgk. kalau tak silap short film kot.

ni cerita jangan mbil padang kami- JAPK
watak sebagai Zain. abang dan anka yg sangat baik. sanggup berkorban.

ni sebahagian dr kawan-kawan dia. Mai dan Juju.
baju tu saya ada order jugak.

ni filem akan datang. ada lisa surihani, tomok dan aizat.
tunggu.

terima kasih.

3 comments:

Zaidah Musilim said...

hai2...mane nk order bju tu cik adik??sy nk order jgk...aish malu lah..:P

Cik Nesha said...

haha. sila email kat mereka
buka page JAPK. kat situ ada cara-caranya.

Zaidah Musilim said...

terima kasih la adik manis...sgt terharu kamu reply comment sy..ahaks~